REKISTERINPITÄJÄ

Niki Newd Oy
(Y-tunnus: 2572878-6)

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, kuinka nikinewd.com/Niki Newd Oy ("Sivusto" tai"me") kerää, käyttää ja luovuttaa henkilötietojasi, kun vierailetsivustolla tai teet ostoksen Sivustolta.

HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN

Kun vierailet Sivustolla, keräämme tiettyjä tietoja laitteestasi, vuorovaikutuksestasi Sivuston kanssa ja ostosten käsittelemiseen tarvittavia tietoja. Saatamme myös kerätä lisätietoja, jos otatmeihin yhteyttä asiakastuen saamiseksi. Tässä tietosuojakäytännössä viittaamme tietoihin, jotka voidaan yksilöidä henkilön (mukaan lukien alla olevat tiedot) "henkilötietoina". Alla olevasta listasta saat lisätietoja siitä, mitä henkilötietoja keräämme ja miksi.

Laitteen tiedot

  • Esimerkkejä kerätyistä henkilötiedoista: selaimen versio, IP-osoite, aikavyöhyke, evästetiedot, tarkastelemasi sivustot tai tuotteet, hakusanat ja miten olet vuorovaikutuksessa sivuston kanssa.
  • Keräämisen tarkoitus: ladata Sivusto mahdollisimman tarkasti sinulle ja suorittaa analytiikkaa sivuston käytöstä sivustomme optimoimiseksi.
  • Keräyslähde: Kerätään automaattisesti, kun käytät sivustoamme evästeiden, lokitiedostojen, verkkojäljitteiden, tunnisteiden tai pikselien avulla.
  • Henkilötietojen jakaminen liiketoiminnallisia tarkoituksia varten: jaamme henkilötietoja Shopifylle, joka tarjoaa verkkokauppa-alustan meille.


Tilauksen tiedot

  • Esimerkkejä kerätyistä henkilötiedoista: nimi, laskutusosoite, toimitusosoite, maksutiedot (mukaan lukien luottokorttien numerot), sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
  • Keräämisen tarkoitus: tarjota sinulle tuotteita tai palveluita sopimuksemme täyttämiseksi, käsitellä maksutietojasi, järjestää toimitus ja toimittaa sinulle laskuja ja/tai tilausvahvistuksia, kommunikoida kanssasi, seuloa tilauksiamme mahdollisen riskin tai petoksen vuoksi ja kun se on kanssamme jakamasi suostumuksen mukaisesti, jakaa sinulle tuotteitamme tai palveluitamme koskeviatietoja tai mainoksia.
  • Keräämisen lähde: kerätty sinulta.
  • Henkilötietojen jakaminen liiketoiminnallisia tarkoituksia varten: jaamme henkilötietoja Shopifylle, joka tarjoaa verkkokauppa-alustan meille.


Asiakastuen tiedot

  • Keräämisen tarkoitus: asiakastuen antaminen.
  • Keräämisen lähde: kerätty sinulta.


ALAIKÄISET

Sivustoa ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille. Emme kerää tarkoituksella henkilötietoja alkaikäisiltä. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja uskot lapsesi antaneen meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä osoitteeseen niki@nikinewd.com pyytääksesi tietojen poistamista.

HENKILÖTIETOJEN JAKAMINEN

Jaamme henkilötietojasi palveluntarjoajien kanssa auttaaksemme meitä tarjoamaan palveluitamme ja täyttämään kanssasi tehtyjä sopimuksia edellä kuvatulla tavalla. Esimerkiksi:

  • Käytämme Shopifyta verkkokaupan tuottajana. Voit lukea lisää siitä, miten Shopify käyttää henkilötietojasi, täältä: https://www.shopify.com/legal/privacy.
  • Voimme jakaa henkilötietojasi sovellettavien lakien ja asetusten noudattamiseksi, vastataksemme haasteeseen, etsintälupaan tai muuhun oikeutettuun tietopyyntöön tai muutoin suojellaksemme oikeuksiamme.


KOHDENNETTU MAINONTA

Kuten edellä on kuvattu, käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle kohdennettuja mainoksia tai markkinointiviestintää, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Esimerkiksi:

  • Käytämme Google Analyticsia auttaaksemme meitä ymmärtämään, miten asiakkaamme käyttävät Sivustoa. Voit lukea lisää siitä, miten Google käyttää henkilötietojasi täältä: https://policies.google.com/privacy?hl=en. Voit myös kieltäytyä GoogleAnalyticsista täällä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  • Jaamme mainoskumppaneidemme kanssa tietoja sivuston käytöstäsi, ostoksistasi ja vuorovaikutuksestasi muiden verkkosivustojemme mainosten kanssa. Keräämme ja jaamme osan näistä tiedoista suoraan mainoskumppaneidemme kanssa ja joissakin tapauksissa evästeiden tai muiden vastaavien teknologioiden avulla (joihin voit suostua sijainnistasi riippuen).

Lisätietoja kohdennetun mainonnan toiminnasta on Network Advertising Initiativen ("NAI") koulutussivulla osoitteessa http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Voit kieltäytyä kohdennetusta mainonnasta:

FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

Lisäksi voit kieltäytyä joistakin näistä palveluista käymällä Digital Advertising Alliancen kieltäytymisen portaalissa osoitteessa: http://optout.aboutads.info/.

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle palveluitamme, joihin kuuluvat: myytävän tuotteen tarjoaminen, maksujenkäsittely, toimitus ja tilauksen huolinta sekä uusien tuotteiden, palveluiden ja tarjousten pitäminen ajan tasalla.

LAILLINEN PERUSTE

Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaan, jos asut Euroopan talousalueella ("ETA"), käsittelemme henkilötietojasi seuraavien lainmukaisten perusteiden mukaisesti:

  • Suostumuksesi;· Sinun ja Sivuston välisen sopimuksen toteutuminen;
  • Lakisääteisten velvoitteidemme noudattaminen;
  • Suojellaksesi tärkeitä etujasi;
  • Yleisen edunnimissä tehtävän asian suorittaminen;
  • Oikeutettujen etujemme vuoksi, jotka eivät ohita perusoikeuksianne ja -vapauksianne.

SÄILYTTÄMINEN

Kun teet tilauksen Sivuston kautta, säilytämme henkilötietojasi tietueitamme varten, ellet pyydä meitä poistamaan näitä tietoja. Lisätietoja poisto-oikeuksistasi on alla olevassa Kohdassa "Oikeutenne".

AUTOMAATTINEN PÄÄTÖKSENTEKO

Jos asut ETA-alueella, sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä, joka perustuu yksinomaan automaattiseen päätöksentekoon (mukaan lukien profilointi), kun kyseinen päätöksenteko vaikuttaa sinuun oikeudellisesti tai muutoin merkittävästi sinuun.

Emme osallistu täysin automatisoituun päätöksentekoon, jolla on laillinen tai muuten merkittävä vaikutus asiakkaisiimme.

Käsittelijämme Shopify käyttää rajoitettua automaattista päätöksentekoa estääkseen petokset, joilla ei ole laillista tai muuten merkittävää vaikutusta sinuun.

Automaattisen päätöksenteon elementtejä sisältävät palvelut ovat:

  • Toistuviin epäonnistuneisiin tapahtumiin liittyvien IP-osoitteiden väliaikainen evästekieltoluettelo. Tämä denylist on voimassa muutaman tunnin.
  • Väliaikainen evästekieltoluettelo luottokorteista, jotka liittyvät evättyihin IP-osoitteisiin. Tämä denylist on voimassa muutaman tunnin.

OIKEUTENNE

GDPR

Jos asut ETA-alueella, sinulla on oikeus käyttää hallussamme pitämiämme henkilötietoja, saattaa ne uuteen palveluun ja pyytää henkilötietosi korjaamista, päivittämistä tai poistamista. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, ota meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta.

Henkilötietojasi käsitellään aluksi Irlannissa, ja ne siirretään sitten Euroopan ulkopuolelle säilytystä ja jatkokäsittelyä varten, mukaan lukien Kanadaan ja Yhdysvaltoihin. Lisätietoja siitä, miten tiedonsiirrot ovat GDPR:n mukaisia, katso Shopifyn GDPR Whitepaper: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR000.

CCPA

Jos asut Kaliforniassa, sinulla voi olla oikeus käyttää sinusta hallussamme pitämiämme henkilötietoja (tunnetaa nmyös nimellä "Oikeus tietää"), saattaa ne uuteen palveluun ja pyytää, että henkilötietosi korjataan, päivitetään tai poistetaan. 

Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, ota meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta. Jos haluat nimetä valtuutetun edustajan lähettämään nämä pyynnöt puolestasi, ota meihin yhteyttä alla olevaan osoitteeseen.

EVÄSTEET

Eväste on pieni määrä tietoja, jotka ladataan tietokoneellesi tai laitteellesi, kun vierailet sivustollamme. Käytämme useita erilaisia evästeitä, kuten toiminnallisia evästeitä, suorituskykyä, mainontaa sekä sosiaalisen median tai sisällön evästeitä. Evästeet tekevät selauskokemuksestasi paremman antamalla verkkosivuston muistaa toimintasi ja asetuksesi (kuten kirjautumisen ja alueen valinnan). Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kirjoittaa tietoja uudelleen aina, kun palaat sivustoon tai selaat sivulta toiselle. Evästeet antavat myös tietoa siitä, miten ihmiset käyttävät verkkosivustoa, esimerkiksi onko se heidän ensimmäinen vierailunsa vai onko hän usein vierailija.

Käytämme seuraavia evästeitä optimoidaksemme kokemuksesi sivustollamme ja tarjotaksemme palveluitamme.

VERKKOKAUPANTOIMINNAN KANNALTA VÄLTTÄMÄTTÖMÄT EVÄSTEET

Nimi

Toiminto

_ab

Käytetään järjestelmänvalvojan käytön yhteydessä.

_secure_session_id

Käytetään navigoinnin yhteydessä myymälän läpi.

cart

Käytetään ostoskorin yhteydessä.

cart_sig

Käytetään kassalla

cart_ts

Käytetään kassalla.

checkout_token

Käytetään kassalla.

secret

Käytetään kassalla.

secure_customer_sig

Käytetään asiakastunnuksen yhteydessä.

storefront_digest

Käytetään asiakastunnuksen yhteydessä.

_shopify_u

Käytetään helpottamaan asiakastilitietojen päivittämistä.

RAPORTOINTI JA ANALYTIIKKA

Nimi

Toiminto

_tracking_consent

Seuranta-asetukset

.

_landing_page

Seuraa aloitussivuja

_orig_referrer

Seuraa aloitussivuja

_s

Shopify-analytiikka

_shopify_fs

Shopify-analytiikka

_shopify_s

Shopify-analytiikka

_shopify_sa_p

Markkinointiin ja suositteluihin liittyvä Shopify-analytiikka

_shopify_sa_t

Markkinointiin ja suositteluihin liittyvä Shopify-analytiikka

_shopify_y

Shopify analytiikka

_y

Shopify analytiikka


Evästeen säilymisen kesto tietokoneessasi tai mobiililaitteessasi riippuu siitä, onko se"pysyvä" vai "istunto"-eväste. Istuntoevästeet kestävät, kunnes lopetat selaamisen ja pysyvät evästeet kestävät, kunnes ne vanhenevat tai poistetaan. Suurin osa evästeistä, joita käytämme, ovat pysyviä ja vanhenevat 30 minuutin ja kahden vuoden kuluttua siitä, kun ne ladataan laitteellesi.

Voit hallita ja hallita evästeitä eri tavoin. Muista, että evästeiden poistaminen tai estäminen voi vaikuttaa kielteisesti käyttökokemukseesi, ja osa verkkosivustostamme ei ehkä ole enää täysin käytettävissä.

Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit valita, hyväksyvätkö ne evästeet selaimesi ohjausobjektien kautta, jotka löytyvät usein selaimesi "Työkalut" tai "Asetukset" -valikosta. Lisätietoja selaimen asetusten muokkaamiseen tai evästeiden estämiseen, hallintaan tai suodattamiseen löytyy selaimesi ohjetiedostosta tai esimerkiksi www.allaboutcookies.org.

Huomaa myös, että evästeiden estäminen ei välttämättä estä täysin sitä, miten jaamme tietoja kolmansien osapuolten, kuten mainoskumppaneidemme, kanssa. Jos haluat käyttää oikeuksiasitai kieltäytyä näiden osapuolten tietojen tietyistä käyttötarkoituksista, noudata yllä olevan Kohdennettu mainonta-osion ohjeita.


ÄLÄ SEURAA

Huomaa, että koska toimialalla ei ole johdonmukaista ymmärrystä siitä, miten vastata "Älä seuraa" -signaaleihin, emme muuta tiedonkeruu- ja käyttökäytäntöjämme, kun havaitsemme tällaisen signaalin selaimestasi.

MUUTOKSET

Voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä aika ajoin esimerkiksi käytäntöjemme muutosten tai muista toiminnallisista, oikeudellisista tai lainsäädännöllisistä syistä.

YHTEYSTIEDOTYHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä valituksen tietosuojakäytännöistämme, ota meihin yhteyttä sähköpostitseosoitteessa niki@nikinewd.com tai postitse käyttämällä alla olevia tietoja:

Tietosuojavastaava:

Niki Newd Oy

PL 86, 00131 Helsinki

Päivitetty viimeksi: 26.2.2021

Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme valitukseesi, sinulla on oikeus tehdä valitus asianomaiselle tietosuojaviranomaiselle. Voit ottaa yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen tai valvontaviranomaiseen täällä: https://tietosuoja.fi/tietosuojavaltuutetun-toimisto .